Press Room

Body blocks

Download hier alle persberichten, beelden of contacteer ons

Brussels Airport Jobfair 25/11/19

Image
Brussels Airport Jobfair

24 oktober 2019 - Aviato, het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport, bestaat 1 jaar en pakt uit met de grootste Belgische jobbeurs voor luchthavenjobs. Gemiddeld staan 400 vacatures open bij onze nationale luchthaven, één van de belangrijkste economische polen van het land. Werkzoekenden, studenten en iedereen met zin in een nieuwe uitdaging zijn welkom op 25 november 2019 van 13u tot 18u in de Kruitfabriek, Steenkaai 44D in Vilvoorde. 

Maak kennis met werkgevers van Brussels Airport, volg een interactieve workshop of ga op speeddate en wie weet vlieg jij naar huis met een nieuwe job. Deelname is gratis. Meer weten of je inschrijven kan via aviato.be/jobbeurs

 

Download hier het volledige persbericht en alle beelden

 

Over Aviato

Aviato is het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport. Het is een gezamenlijk initiatief dat publieke en privépartners samenbrengt die zich bezighouden met werkgelegenheid en opleiding. De kantoren van Aviato zijn te vinden op de 4de verdieping van de terminal van Brussels (boven de vertrekhal). Aviato verwelkomt dagelijks werkzoekenden uit het hele land. De stichtende leden van Aviato VZW zijn VDAB, Actiris, Provincie en POM Vlaams-Brabant, BECI, VOKA, SFTL en Brussels Airport Company. Aviato VZW heeft ook samenwerkingsakkoorden met Bruxelles Formation, Le Forem, SFAL, Air Cargo Belgium en Toekomstforum Halle-Vilvoorde.
 

Vragen, beelden of interviews gewenst? Contacteer ons

Ilse Lambrechts
A.I. PR & Comms
Email ilse.lambrechts @ aviato.be
Tel: + 32 476 98 11 55

Top

Door deze website te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies om je surfervaring gemakkelijker te maken.