Contacteer ons

Body blocks

Aviato vzw

4de verdieping (New terminal)*

Brussels Airport | 1930 Zaventem

Tel: 02 / 753 50 66 

*De 4de verdieping is de verdieping boven de vertrekhal (3de verdieping). Neem de lift of roltrap en onze kantoren zijn de eerste die je ziet aan de linkerkant, recht tegenover het Regus Meeting Centre. 

Met de trein

Het treinstation ‘Brussels Airport - Zaventem’ bevindt zich op niveau -1. Van daaruit neem je de roltrap naar de 4de verdieping.

Gratis reizen met de trein

Neem je de trein naar een sollicitatiegesprek of naar jobbeurzen, jobdays of jobdatings die in partnerschap met Actiris worden georganiseerd? Dan kan je een korting van 100% krijgen op het volledige bedrag van je ticket.

Om deze korting bij de aankoop van je NMBS-ticket te verkrijgen, moet je:

  • Als werkzoekende ingeschreven zijn bij Actiris
  • In een van de 19 gemeenten van het Brussels Gewest wonen
  • Volledig of gedeeltelijk werkloos zijn
  • Het attest A14/NMBS afgeven aan het NMBS‑loket

Meer info

Image
How to find Aviato at Brussels airport

Met de bus

Het busstation bevindt zich (buiten) op niveau 0, een verdieping lager dan de aankomsthal. Je gaat het luchthavengebouw binnen en neemt de roltrap naar de 4de verdieping.

Image
Plannetje met alle bushaltes op Brussels Airport verdieping nul

Met de fiets

Image
plattegrond Brussels Airport Zaventem P15

File vermijden? Spring op je fiets om de luchthaven moeiteloos te bereiken:

  • Fietssnelweg F3 van Leuven naar Brussel loopt nu al langs Brussels Airport. Vanaf 2019 trap je via een rechtstreekse aftakking regelrecht naar Brussels Airport.
  • Fietssnelweg F214 verbindt Vilvoorde via een fietsbrug over de E19 met Brucargo
  • De Nieuwe Zaventemsesteenweg (N262) is uitgerust met fietspaden
  • De Haachtsesteenweg (N21) is uitgerust met afgescheiden fietspaden

Bekijk hier het overzicht van de fietssnelwegen.

Vanaf de rotonde in Zaventem kan je veilig over een rood, afgeschermd pad naar de terminal. Het loopt tot aan parking P15, vlak voor de terminal op niveau 0. Stal je fiets gratis op parking P15a. Je tweewieler staat er onder cameratoezicht. En je e-bike laad je er op aan de laadpalen. Vanaf de stalling loop je zo het luchthavengebouw binnen.

Met de auto

Vanaf de Brusselse Ring volg je de verkeersborden Brussels Airport. Voorzie wel voldoende tijd om er te geraken tijdens de piekuren.

In de meeste GPS-systemen kun je de luchthaven vinden onder POI (Points of Interest). Als alternatief kun je het kruispunt A201/Vilvoordelaan te 1930 Zaventem invoeren. Dit kruispunt ligt aan het begin van de toegangswegen tot onze luchthaven. Je mag je wagen parkeren op parking P2 of P3 (betaalparking), gelegen vóór het luchthavengebouw.

Top