Body blocks
meeting with an employer to find a job

Jouw tewerkstellingsnoden zijn de onze

Je bent werkgever op de luchthaven van Brussels Airport en zoekt nieuwe medewerkers? Aviato is jouw perfecte partner in de zoektocht naar de beste profielen.

Aviato bundelt de krachten van VDAB en Actiris en andere publieke en private partners en is dus de unieke one stop shop voor al je vragen rond tewerkstelling en opleiding.

Onze Accountmanagers gaan graag met je in gesprek om een beter zicht te krijgen op je huidige en toekomstige tewerkstellings- en opleidingsnoden, zodat Aviato jou de beste oplossing kan aanbieden voor jouw specifieke situatie.

Publiceer vacatures

Geniet van ons advies

Wij voorzien heel wat tips en tools om jou actief te ondersteunen bij al je tewerkstellingsbehoeften.

Of je nu je wervingsproces wilt optimaliseren, geschikte kandidaten wilt aantrekken of extra steun nodig hebt in je aanwervingsbeleid, onze uitgebreide reeks aan middelen staat voor je klaar.

Ontdek de essentiële inzichten en instrumenten die je actief zullen helpen bij het behalen van succes in het nastreven van je tewerkstellingsdoelen.

Het Aviato Jobcafé - Werken bij de Douane op Brussels Airport was een groot succes!

De samenwerking tussen Aviato en FOD Financiën leverde gemotiveerde kandidaten op, enthousiast over een job bij de Douane.
Douane

Volg ons in het nieuws

Aviato in cijfers
Image
Aviato

Aviato in cijfers

In het eerste semester van 2024 heeft Aviato indrukwekkende resultaten behaald. We hebben veel bezoekers mogen verwelkomen, talloze vacatures succesvol ingevuld en een groot aantal evenementen georganiseerd. Ontdek het nu.

Mijn VDAB, een interactief platform om je vacatures te publiceren

Via Mijn VDAB kun je jouw vacatures gemakkelijk publiceren, toegang krijgen tot cv's van kandidaten en cv's via mail ontvangen!

Top