Body blocks

A heart for jobs

De vzw Aviato wil functies op de luchthaven toegankelijker maken en de integratie van nieuwe werknemers op de site bevorderen. Daarnaast wil het begeleiding bieden aan de huidige werknemers die de ambitie hebben om door te groeien in de gemeenschap van Brussels Airport. 

Samen gaan we verder

Board Members Aviato

Board Members Aviato

 

 

Partners Aviato

Partners Aviato

 

Aviato is het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport. Het is een gezamenlijk initiatief dat publieke, privé- en overheidspartners samenbrengt die zich bezighouden met werkgelegenheid en opleiding.

Onze partners zijn VDAB, Actiris, Provincie Vlaams-Brabant, BECI, VOKA, SFTL en Brussels Airport Company.

 

Het is ook belangrijk om de nauwe samenwerking te benadrukken met andere verschillende spelers in de sector, zoals Bruxelles Formation, le Forem, SFAL, Air Cargo Belgium en Toekomstforum Halle-Vilvoorde.

Onze strategie, jouw resultaten

Tegen 2021 heeft Aviato de ambitie om uit te groeien tot:

  • Dé referentie voor werkgelegenheid op de luchthaven, dankzij een interactief en handig platform en steeds kwaliteitsvollere en meer persoonlijke diensten.
  • Het beste opleidingsplatform ter ontwikkeling van de vaardigheden die noodzakelijk zijn om de functies in te vullen en de wensen van de organisaties van vandaag en morgen te beantwoorden.
  • Hét kennis- en vaardighedencentrum bij uitstek op het vlak van werk, opleiding en mobiliteit rond de luchthaven.
  • Een dynamische gemeenschap in een aantrekkelijke omgeving, met andere woorden een echte inspiratiebron voor de toekomstige werknemers op de site van de luchthaven.

Team Aviato

Image
two people smiling and working at the airport

De dagelijks leiding van Aviato ligt in handen van Simon De Maeseneer, je kunt Simon steeds contacteren via simon.demaeseneer@aviato.be.

De leden van de Raad van Bestuur zijn Arnaud Feist, Wim Adriaens, Caroline Mancel, Peter Van Biesbroeck, Jan De Brabanter en Tom Dehaene.

Top

Door deze website te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies om je surfervaring gemakkelijker te maken.