Body blocks

Wie we zijn

Board Members Aviato

Board Members Aviato

 

 

Partners Aviato

Partners Aviato

Aviato vzw fungeert als tewerkstellingscentrum op Brussels Airport, zowel voor werkzoekenden als voor werkgevers. Het is een gezamenlijk initiatief dat publieke, privé- en overheidspartners samenbrengt die zich bezighouden met werkgelegenheid en opleiding in Zaventem. 

Ons doel is om enerzijds de luchthaven jobs toegankelijker te maken en anderzijds de integratie van nieuwe medewerkers op Brussels Airport te bevorderen. Daarnaast begeleiden we ook de huidige werknemers die de ambitie hebben om door te groeien binnen onze Brussels Airport community. 

Graag bedanken wij onze board members VDAB, Actiris, Provincie Vlaams-Brabant, BECI, VOKA, SFTL en Brussels Airport Company, alsook onze partners Bruxelles Formation, le Forem, SFAL, Air Cargo Belgium en Toekomstforum Halle-Vilvoorde voor de nauwe samenwerking. Dankzij hun ondersteuning kunnen wij, als arbeidsbemiddelaar van Brussels Airport, deze doelen realiseren.

Ons strategisch groeitraject

Tegen 2021 heeft Aviato de ambitie om uit te groeien tot:

  • Dé referentie voor werkgelegenheid op de luchthaven.
    Dit dankzij een interactief en handig platform waarop we kwalitatieve en persoonlijke diensten aanbieden.
  • Het beste opleidingsplatform.
    Op die manier kunnen gemotiveerde werkzoekenden die niet over de juiste competenties of vaardigheden beschikken zichzelf makkelijk bijscholen tot geschikte kandidaat.
  • Hét kennis- en vaardighedencentrum bij uitstek op het vlak van werk, opleiding en mobiliteit in en rond de luchthaven van Zaventem.
  • Een dynamische gemeenschap in een aantrekkelijke omgeving. Kortom, een echte inspiratiebron voor de toekomstige werknemers op Brussels Airport.

De gezichten achter Aviato

Image
two people smiling and working at the airport

De dagdagelijks leiding van Aviato ligt in handen van Isabelle Borli. Je kan Isabelle steeds contacteren via isabelle.borli@aviato.be.

De leden van de Raad van Bestuur zijn Arnaud Feist, Wim Adriaens, Caroline Mancel, Peter Van Biesbroeck, Jan De Brabanter en Tom Dehaene.

 

Top