Samen gaan we verder

Body blocks

 Board Members

 

Board Members

 

Partners

 

Partners

 

Aviato vzw fungeert als het centrum voor tewerkstelling op Brussels Airport, waar zowel werkzoekenden als werkgevers samenkomen. Dit gezamenlijke initiatief brengt publieke, private en overheidsinstanties bij elkaar die zich in Zaventem bezighouden met werkgelegenheid en opleiding.

Ons doel is tweeledig:

  1. We streven naar het vergroten van de toegankelijkheid van banen op de luchthaven en bevorderen tegelijkertijd de integratie van nieuwe medewerkers op Brussels Airport.
  2. Bovendien begeleiden we actief de huidige werknemers die ambitie hebben om binnen onze Brussels Airport-community door te groeien.

 

Een speciale dank aan onze board members VDAB, Actiris, Provincie Vlaams-Brabant, POM Vlaams-Brabant, VOKA, SFTL en Brussels Airport Company, evenals aan onze partners Bruxelles Formation, BECI, le Forem en Air Cargo Belgium, voor hun nauwe samenwerking. Het is dankzij hun steun als arbeidsbemiddelaar op Brussels Airport dat wij deze doelen kunnen verwezenlijken. 

De dagelijks leiding van Aviato ligt in handen van Isabelle Borli, je kunt Isabelle steeds contacteren via isabelle.borli@aviato.be.

De leden van de Raad van Bestuur zijn Arnaud Feist, Wim Adriaens, Caroline Mancel, Gunter Coppens en Kris Claes.

Top