Body blocks

Werken op Brussels Airport, het is uniek en bijzonder! Met 317 bedrijven op de luchthaven, actief in verschillende sectoren, vind je zeker ook jouw droomjob.
Specifieke vakkennis, talenkennis of competenties zijn noodzakelijk in bepaalde jobs. Mis jij nog bepaalde competenties om jouw droomjob op Brussels Airport te bemachtigen? Geen zorgen! Dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod, aangeboden door onze partners Actiris, VDAB en Bruxelles Formation, leer je meteen de juiste competenties en krijg je alle kansen om luchthaven medewerker te worden bij één van de actieve bedrijven op Brussels Airport. ​​​​​​

Vacaturegerichte Opleidingen

Aviato investeert met haar partners al geruime tijd in vacaturegerichte opleidingen. Hierbij wordt het opleidingsaanbod aangepast aan de specifieke vacatures van werkgevers, waarbij werkzoekenden een nieuwe job aanleren en verder op de werkvloer worden begeleid. Deze aanpak zorgt voor een flexibele afstemming op de behoeften van werkgevers.

Dit voorjaar lanceren we een gloednieuwe opleiding in samenwerking met VDAB en Gate Gourmet voor het behalen van het Chauffeur C-rijbewijs. In voorgaande jaren richtten we ons al op opleidingen voor bewaking, check-in, behandelaar luchtvracht & bagage en keukenmedewerker.

Chauffeur C-rijbewijs

Chauffeur C Gate Gourmet

 

Gate Gourmet, leverancier van maaltijden aan vliegtuigen, zoekt van april tot en met september 2024 vrachtwagenchauffeurs om vliegtuigen te bevoorraden met maaltijden. Je hebt alleen een rijbewijs B nodig, aangezien je via VDAB een gratis opleiding kunt volgen om je rijbewijs C te behalen.

Als je altijd al als vrachtwagenchauffeur hebt willen werken, flexibel bent ingesteld en een baan binnen de dynamische luchtvaartwereld ambieert, grijp dan zeker deze kans!

Wat? Na een succesvolle sollicitatie word je als werkzoekende met een rijbewijs B kosteloos opgeleid door Gate Gourmet om hun rijbewijs C te behalen. Hierdoor krijg je de kans om vervolgens bij Gate Gourmet aan de slag te gaan.

Wie? Werkzoekenden met een rijbewijs B die voldoende Nederlands beheersen om de opleiding te kunnen volgen en die bereid zijn te werken bij Gate Gourmet, waar een ploegensysteem en weekendwerk van toepassing zijn.

Letop! De beschikbare plaatsen voor deze sessies zijn volgeboekt, en er zijn momenteel geen nieuwe data beschikbaar.

Behandelaar luchtvracht en bagage

Top