Kom naar de Brussels Airport Jobbeurs

25/11/2019 Van 13u tot 18u
Body blocks
Image
Brussels Airport Jobbeurs 25/11/19

Kom naar de grootste jobbeurs in België voor luchthavenjobs op 25 november 2019. Ontmoet werkgevers van Brussels Airport, ontdek opleidingen, neem deel aan workshops & speeddates en vlieg naar huis met een nieuwe job. Schrijf je hier in.

Met bijna 24.000 werknemers, 317 werkgevers en gemiddeld 400 vacatures zoekt onze nationale luchthaven steeds nieuwe collega’s. Aviato, het tewerkstellings- en opleidingscentrum van Brussels Airport, helpt jou er je droomjob te vinden. 

Werkzoekenden, studenten en talent met zin in een nieuwe uitdaging zijn welkom op 25 november 2019 van 13u tot 18u in de Kruitfabriek, Steenkaai 44D in Vilvoorde. Deelnemers maken er kennis met werkgevers en kunnen hiernaast o.a. interactieve workshops volgen en deelnemen aan speeddates. De jobbeurs is gratis.

Welke jobs zijn er voor mij op Brussels Airport?

Werken op Brussels Airport? Dat is meer kans op voltijds, met vast contract en als bediende werken versus elders in België. We zoeken bovendien niet alleen luchtvaartpersoneel: talent met goesting in een job in o.a. horeca, security, onthaal, logistiek, techniek, sales, transport is er welkom. Mis je bepaalde competenties? Ontdek het opleidingsaanbod op onze jobbeurs.

Programma*

Naast standjes van werkgevers, kan je doorlopend je laten adviseren over gerichte opleidingen voor jobs op Brussels Airport. Ook kan je korte workshops volgen van specialisten van VDAB, Actiris en andere partners. Op het programma staan topics zoals: 

  • Socialiteren - Hoe social media gebruiken bij het solliciteren? 
  • Laat je CV screenen door onze pro’s
  • Wanneer ben je klaar om op Brussels Airport te werken? 
  • Welke opleidingen kan je volgen om je competenties aan te scherpen? 

*Na inschrijving ontvang je het gedetailleerde programma. Deze pagina wordt ook nog geüpdate met meer details.

Praktisch Jobbeurs Aviato 25/11/19

Inkom: gratis

Datum: 25 november 2019 van 13 tot 18u

Locatie: Kruitfabriek Vilvoorde, Steenkaai 44D, 1800 Vilvoorde

Bereikbaarheid: de Kruitfabriek is makkelijk met de trein, bus, fiets, te voet of met de wagen bereikbaar. Shuttles zijn voorzien om van het station naar de Kruitfabriek te rijden. Meer info hierover ontvang je na inschrijving.

Rolstoel- en kinderwagentoegankelijk: ja

Routebeschrijving

Brussels Airport Jobbeurs inschrijven

Bevestig je komst en blijf op de hoogte van alle nieuws rond werken op Brussels Airport

Voor deze jobbeurs kan Aviato rekenen op de steun van zijn partners VDAB, Actiris, Provincie Vlaams-Brabant, BECI, VOKA, SFTL en Brussels Airport Company alsook op andere verschillende spelers in de sector, zoals Bruxelles Formation, le Forem, SFAL, Air Cargo Belgium en Toekomstforum Halle-Vilvoorde.

Top

Door deze website te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies om je surfervaring gemakkelijker te maken.