Succesverhalen

Body blocks
All Eyes on BRU DHL
All eyes on BRU Gate Gourmet
All eyes on BRU Lagardère

All Eyes on Brussels Airport

Met de All Eyes on Brussels Airport-sessies werpt Aviato een blik achter de schermen bij de luchthavenbedrijven.

Hier bevestigt zich het spreekwoord "een beeld is 1000 woorden waard".

De gedetailleerde informatie over bedrijfsactiviteiten, functies, bedrijfscultuur en opleidings- en tewerkstellingsbehoeften opent onze ogen en stelt ons in staat om doelgerichter te werk te gaan.

Het is een duidelijke succesformule voor werkzoekenden, werkgevers en natuurlijk voor onszelf.

Jobcafé
Jobcafé
Jobcafé

Jobcafés

Heb je al gehoord van onze jobcafés? Het is absoluut een succesvolle formule waar we trots op mogen zijn. Tijdens deze informele en interactieve bijeenkomsten krijg je als werkzoekende de kans om luchthavenbedrijven te ontmoeten.

Elke editie staat in het teken van een ander thema of specifiek gezochte profielen, waardoor het de ideale gelegenheid is om op een laagdrempelige manier in contact te komen met rekruterende bedrijven.

Deze ontmoetingen vinden live plaats op ons platform in de termimal op de 4 de verdieping, waar je niet alleen het bedrijf leert kennen, maar ook kunt genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Het is zeker de moeite waard!

Douane
Douane

Het Aviato Jobcafé - Werken bij de Douane op Brussels Airport was een groot succes!

Het Aviato Jobcafé - Werken bij de Douane op Brussels Airport op 27 juni was een groot succes! De samenwerking tussen Aviato en FOD Financiën leverde gemotiveerde kandidaten op, enthousiast over een job bij de Douane. Dankzij de uitstekende organisatie van Aviato konden we effectief in gesprek met de kandidaten. We kijken uit naar de volgende editie en toekomstige samenwerkingen. Bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Ellen Decoster - Employer Branding - FOD Financiën

Dit najaar organizeren we opnieuw jobcafés. Zoek jij ook nieuwe medewerkers? Wil je deelnemen aan een jobcafé?

Vacaturegerichte opleiding
Manutentionnaire
Manutentionnaire

Vacaturegerichte opleidingen

Aviato investeert samen met haar partners al geruime tijd in op maat gemaakte opleidingen die zijn afgestemd op specifieke vacatures van werkgevers. Deze aanpak stelt werkzoekenden in staat om nieuwe vaardigheden te leren en biedt begeleiding op de werkvloer.

Een voorbeeld van zo'n programma is de 15-daagse opleiding tot Behandelaar Luchtvracht en Bagage. Deze is ontworpen voor toekomstige afhandelaars die verantwoordelijk zijn voor het veilig laden en lossen van vliegtuigen. De opleiding gaat door in Aviato Academy’s Aviation Talent Hub op Brussels Airport en omvat zowel theoretische aspecten van veiligheid en voorschriften als praktische oefeningen.

Ervaren trainers delen hun kennis met passie en betrekken de kandidaten actief bij praktijkervaring op tarmac. Wat deze opleiding uniek maakt, is dat succesvolle kandidaten zowel aan de passagiers- als aan de cargokant van de luchthaven mogen werken.

Gelanceerd in 2022 heeft deze aanpak geleid tot de vorming van tientallen behandelaars en een indrukwekkend slaagpercentage van gemiddeld 90%.

Top