Body blocks

Volg een sales opleiding en ga aan de slag op Brussels Airport

Als sales medewerker op Brussels Airport ben je van nature commercieel ingesteld. Jij weet als geen ander hoe je producten kan verkopen aan onze passagiers. Samen met je collega’s sta je klaar om de hen verder te helpen en hun vragen te beantwoorden.

Heb je nog geen ervaring in de verkoop, maar wil je wel graag aan de slag gaan als sales medewerker van Brussels Airport? Dat kan. Volg één van onderstaande opleidingen en laat je klaarstomen om als verkoper aan de slag te gaan.

Wij zijn constant op zoek naar volgende profielen: 

 • commercieel medewerker

 • medewerker verkoop

 • sales manager

 • verkoopster

 • verkoper

 • winkelbediende 

 • verkoopster

 • retail-medewerker

 • inside sales

 • customer service medewerker

 • ticketing agent

Overzicht van sales opleidingen

Dankzij een hechte samenwerking met onze partners VDAB en Actiris kunnen we verschillende sales opleidingen beschikbaar stellen. Ontdek het volledige opleidingsaanbod in onderstaand lijstje:
 

Nederlands voor anderstaligen voor de verkoop, Vilvoorde//Brussel

Wil je als anderstalige graag aan de slag in de verkoop en tegelijkertijd jouw Nederlands verbeteren? Dan helpt deze opleiding je om jouw carrière als sales medewerker te lanceren.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Nederlands voor anderstaligen: winkelbediende, Antwerpen

Tijdens deze opleiding verwerven anderstaligen alle nodige vaardigheden en competenties om aan de slag te gaan als winkelbediende. Tegelijkertijd doen ze ook de nodige kennis op om correct te communiceren met het juiste vakjargon.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Graduaat Winkelmanagement, Anderlecht/Heverlee

Tijdens deze 1 jaar durende opleiding leer je hoe je als afdelingshoofd of winkelmanager aan de slag kan gaan in winkelketens of in detailhandel binnen verschillende sectoren: food, fashion, elektro, multimedia…

Ontdek alles over deze opleiding

 

Commercieel medewerker, Heverlee

Als commercieel medewerker kom je in contact met zowel klanten, verkopers als vertegenwoordigers. In deze opleiding staat klantcommunicatie, netwerken en administratie centraal.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Nederlands voor verkoop, Brussel 

Jouw Nederlands verbeteren en tegelijkertijd aan de slag gaan in de verkoop? Dat kan dankzij deze opleiding. Je leert er alle nodige competenties en het vakjargon om jouw job vlot te kunnen uitoefenen.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Digitaal infopakket winkelmedewerker

Spreekt een job als winkelmedewerker jou aan? Wil je graag weten wat de job inhoudt en welke competenties er gevraagd worden? Bekijk dit digitaal infopakket van onze partner VDAB.

Ontdek alles over werken als winkelmedewerker

 

Top