Body blocks

Volg een opleiding transport en ga aan de slag op Brussels Airport

Aan de slag gaan als transport medewerker op Brussels Airport, maar mis je nog kennis of ervaring in de transportsector? Via een opleiding transport helpen wij je graag op weg.

De voortrajecten en opleidingen in transport zijn praktijkgericht en worden gegeven door echte experts. Zo ben je na het volgen van een opleiding helemaal klaargestoomd om aan de slag te gaan als transport medewerker op Brussels Airport. Wij zijn constant op zoek naar onderstaande profielen:

  • buschauffeur
  • vrachtwagenbestuurder
  • heftruckchauffeur 
  • taxichauffeur
  • lader-losser 
  • transport medewerker 
  • koerier
  • ...

Overzicht van transport opleidingen

Dankzij onze partners Actiris, VDAB en Bruxelles Formation kunnen wij opleidingen aanbieden voor verschillende transport functies. Wij bundelden alle transport opleidingen in het handige overzicht hieronder:

 

Bestuurder autobus, Vilvoorde

In deze opleiding behaal je jouw rijbewijs D. Je leert er hoe je passagiers veilig met een autobus van plaats A naar plaats B brengt. 

Ontdek alles over deze opleiding
 


Vooropleiding buschauffeur, Vilvoorde

Ben je al in het bezit van een rijbewijs B en wil je graag met een bus leren rijden? Dan is dit voortraject een mooie voorbereiding op de beroepsopleiding autobusbestuurder.

Ontdek alles over deze opleiding
 


Bijscholing code 95 voor vrachtwagenchauffeurs, Relegem (Asse)

Als vrachtwagenchauffeur moet je verplicht om de 5 jaar een nascholing volgen zodat je steeds up to date en vakbekwaam blijft. Het bewijs van vakbekwaamheid wordt aangeduid met code 95 op je rijbewijs. Via de VDAB kan je deze nascholing makkelijk volgen.

Ontdek meer over deze opleiding
 


Bestuurder zware vrachtwagen met aanhanger / oplegger, Rellegem

In deze opleiding behaal je je rijbewijs C/CE en leer je hoe je hoe je met een oplegger of zware vrachtwagen op een veilige manier goederen aflevert bij klanten.

Ontdek meer over deze opleiding
 


Magazijnmedewerker - heftruckbestuurder, Vilvoorde/Anderlecht

Wil je graag als magazijn- en heftruck medewerker op de luchthaven van Zaventem werken, maar mis je nog bepaalde vaardigheden? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Ontdek alles over deze opleiding

Top