Body blocks

Volg een opleiding logistiek en ga aan de slag op Brussels Airport

Wil jij graag aan de slag gaan als logistiek medewerker op Brussels Airport, maar heb je onvoldoende werkervaring of kennis van de logistieke sector? Dan helpen wij je graag op weg met één van de logistieke opleidingen.

De voortrajecten en opleidingen logistiek, import en export worden gegeven door echte experts in het vak conform de nieuwste wetgeving. Zo ben je na het volgen van een opleiding helemaal klaargestoomd om aan de slag te gaan als logistiek medewerker op Brussels Airport. Wij zijn constant op zoek naar onderstaande profielen:

  • dispatcher 
  • logistiek of export medewerker
  • magazijnier 
  • expediteur 
  • logistiek planner 
  • bagagist
  • luchtvracht bediende
  • ...

Overzicht van logistieke opleidingen

Dankzij onze partners Actiris, VDAB en Bruxelles Formation kunnen wij opleidingen op maat aanbieden voor diverse logistieke functies. Ontdek al onze opleidingen in het handige overzicht hieronder:


Opleiding: Updating logistiek

Wil jij je focussen op een nieuwe uitdaging en heb je al ervaring opgedaan in de logistiek of in internationale handel? Dan kan je via deze opleiding jouw kennis opfrissen en zo je jobkansen vergroten.

Ontdek alles over deze opleiding
 

Opleiding: Expeditie Skills (+ stage), Antwerpen

Zoek je een nieuwe uitdaging waarin communicatie, administratie en internationale handel centraal staat? Maar beschik je nog niet over alle nodige competenties? Volg dan de opleiding Expeditie Skills om en leer de juiste vaardigheden aan.

Ontdek alles over deze opleiding


Opleiding: Logistiek bediende transport, Vilvoorde

Ben jij een organisatorisch talent en wil je graag aan de slag gaan als logistiek medewerker op Brussels Airport? Schaaf jouw competenties bij dankzij de opleiding Logistiek bediende transport.

Ontdek alles over deze opleiding


Opleiding: Tweedekansonderwijs Transport- en Logistiek medewerker (+ stage), Mechelen

Via deze opleiding behaal jij jouw certificaat als transport- en logistiek medewerker. In deze opleiding doe je alle basiskennis en vaardigheden op je kansen te verhogen op een job  als logistiek medewerker op Brussels Airport.

Ontdek alles over deze opleiding


Opleiding: Dispatcher, Vilvoorde

Ben je organisatorisch heel sterk, maar heb je nog geen echte werkervaring opgedaan in de logistieke sector? Geen probleem. Volg deze opleiding en verhoog je kansen op een job als dispatcher op Brussels Airport.

Ontdek alles over deze opleiding


Opleiding: Professionele bachelor logistiek management - 3 jaar, Brussel

Deze opleiding is uitermate geschikt voor personen die een grote interesse hebben in logistiek en nog geen bachelordiploma op zak hebben. 

Ontdek alles over deze opleiding


Opleiding: Graduaat in transport en logistiek, Mechelen/Antwerpen

Deze praktijkgerichte opleiding biedt je de nodige inzichten en vaardigheden succesvol de import en export van goederen te kunnen verwerken.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Bacheloropleiding Airfreight Logistics, Mechelen

Ben je op zoek naar een opleiding die je de nodige skills geeft om vlot in de bedrijfswereld van de cargo & luchthaven te stappen? Ben je geboeid door de wereldwijde goederenstromen via de lucht? Dan ben je aan het juiste adres!

Ontdek alles over deze opleiding

 

Opleiding: Nederlands voor anderstaligen voor technische beroepen, Antwerpen/Mechelen

Je hebt een vrij goed technisch inzicht en wil als anderstalige graag aan de slag op Brussels Airport? Dan stoomt deze cursus je klaar om het vakjargon te leren ter voorbereiding van een job in de technische sector. 

Ontdek alles over deze opleiding 


Opleiding: Magazijnmedewerker + heftruck, Vilvoorde/Anderlecht

Wil je graag als magazijn- en heftruck medewerker op de luchthaven van Zaventem werken, maar mis je nog bepaalde vaardigheden? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Se-n-se internationaal transport en goederenverzending

Je hebt een secundair diploma op zak maar je wil je specialiseren? Dan is deze opleiding een unieke kans om je beroepscertificaat te behalen van internationaal transport en goederenverzending.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Tweedekansonderwijs polyvalent post- en pakketmedewerker, Mechelen

In één jaar je diploma, je rijbewijs en de mogelijkheid tot een vast contract? Het kan via het duaal leertraject polyvalent post- en pakketmedewerker. 

Ontdek alles over deze opleiding

 

Online opleiding: logistiek - luchtvracht

Wil je inzichten verwerven in de nationale en internationale wetgeving omtrent luchtvracht? Volg dan deze online opleiding.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Logistiek administratief medewerker, Diest/Antwerpen

Je bent communicatief, stressbestendig, nauwkeurig en flexibel. Verder ben je goed met cijfers en heb je talent voor plannen en organiseren. Herken je jezelf in die omschrijving? Volg dan de opleiding tot logistiek administratief medewerker.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Bediende internationale handel en logistiek, Antwerpen

Je bent communicatief, stressbestendig, nauwkeurig en flexibel. Zoek je een afwisselende administratieve job in een internationale context en kan je je vlot uitdrukken in verschillende talen? Volg dan de opleiding bediende internationale handel en logistiek.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Junior Customs Consultant, Asse/Sint-Niklaas

In deze nieuwe opleiding assistent douanedeclarant of junior customs consultant leer je hoe je douaneformaliteiten afhandelt. Het is hierbij belangrijk dat de douanewetgeving correct wordt toegepast.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Logistiek coördinator, Gent/Vilvoorde

Als logistiek coördinator werk je mee aan de ontwikkeling en implementatie van de fysieke goederenstroom, de aankoop van grondstoffen tot de distributie van de eindproducten. Je bent gespecialiseerd in de bevoorrading (logistiek aan de toeleveringszijde), het distributieproces (logistiek aan de afnemerszijde) en het beheer van het magazijn....

Ontdek alles over deze opleiding

Top