Onze missie

Body blocks

Aviato vzw fungeert als tewerkstellingscentrum op Brussels Airport, zowel voor werkzoekenden als voor werkgevers. Onze missie bestaat erin de werkgevers op de luchthaven verder te helpen met hun opleidingsnoden, hun tewerkstellingsnoden en hun zoektocht naar stagiairs. We zijn er dagelijks om hier samen werk van te maken. Onze missie draait rond drie pijlers:

Training

1. Jouw opleidingsnoden zijn de onze

In een veranderende wereld is "Levenslang leren" alsmaar belangrijker geworden. Bestaande competenties uitdiepen of nieuwe competenties aanleren is voor bijna alle functies een must. De coronacrisis heeft aangetoond dat dit nu nog kritischer is dan ooit.

Jobs picto

2. Jouw tewerkstellingsnoden zijn de onze

Je bent werkgever op de luchthaven van Brussels Airport en zoekt nieuwe medewerkers? Aviato, het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport, is jouw perfecte partner in de zoektocht naar de beste profielen.

Aviato bundelt de krachten van VDAB en Actiris en andere publieke en private partners en is dus de unieke one stop shop voor al je vragen rond tewerkstelling en opleiding.

Onze Account Managers gaan graag met je in gesprek om een beter zicht te krijgen op je huidige en toekomstige tewerkstellings- en opleidingsnoden, zodat Aviato jou de beste oplossing kan aanbieden voor jouw specifieke situatie.

Contacteer onze Account Managers

 

Stage

3. De juiste stagiair vinden

Duurzame tewerkstelling hoort tot het DNA van Aviato. Het betekent iets teruggeven aan de maatschappij waarin wij actief zijn. Aviato wil de schakel vormen tussen de scholen en de opleidingverstrekkers die op zoek zijn naar stageplaatsen voor hun studenten, werkzoekenden in opleiding enerzijds en jij als werkgever die op zoek bent naar de geschikte stagiair anderzijds. Het is een win-win voor beide partners: jij vormt een student/werkzoekende voor toekomstige knelpuntberoepen en de stagiair(e) wint er een werkervaring mee.

Klik hier voor meer info over het stageplatform van Aviato om een stageplaats aan te maken en te publiceren op onze website.

Top