Interview Tips

Sollicitatiegesprek

Veelgestelde sollicitatievragen
Image
Sollicitatie

Veelgestelde sollicitatievragen

Welke vragen kun je tijdens je sollicitatiegesprek op Brussels Airport verwachten? Een goede voorbereiding is het halve werk, dus zorg dat je jouw antwoorden op deze tien meest gestelde sollicitatievragen op zak hebt. Onze partners VDAB en Actiris lijsten de meest voorkomende sollicitatievragen op en vertellen je hoe je best antwoordt. 

Hoe scoor je tijdens een sollicitatiegesprek?
Image
man holding a bag walking in the street

Hoe scoor je tijdens een sollicitatiegesprek?

Ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Goed nieuws! Dat wil zeggen dat de werkgever potentieel in je ziet. Nu is het aan jou om jezelf te verkopen. Een overtuigend sollicitatiegesprek staat of valt met de nodige voorbereiding. Dankzij deze tips van onze partner Actiris en VDAB vlieg jij binnenkort naar je nieuwe professionele bestemming op Brussels Airport.

Curriculum vitae

10 tips voor een perfecte CV
Image
man working on a computer writing a cv

10 tips voor een perfecte CV

Je cv is je visitekaartje. Het is je eerste indruk bij werkgevers en opent de deuren naar een job op Brussels Airport. Hoe kan je jouw CV aantrekkelijker maken? Hoe match ik mijn CV met de noden van een werkgever op de nationale luchthaven? Met deze 10 tips van onze partners VDAB en Actiris heb je meteen een stapje voor.

Top