Body blocks

Volg een horeca opleiding en ga aan de slag op Brussels Airport

Als gemotiveerde horeca medewerker ben je gebeten door de horeca microbe. Hou je van koken en wil je van jouw passie je beroep maken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bij Brussels Airport zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. Wil jij graag bij ons aan de slag gaan, maar mis je nog bepaalde competenties of vaardigheden? Geen probleem. Volg één van de horeca opleidingen en lanceer jouw carrière op onze nationale luchthaven. Wij zijn constant op zoek naar onderstaande profielen:

  • kelner

  • ober

  • hotelreceptionist 

  • keukenmedewerker

  • horeca manager

  • hulpkok

  • kamermeisje

  • hotelmedewerker

  • catering jobs

  • food & beverage medewerker

Overzicht van horeca-opleidingen

Dankzij een hechte samenwerking met onze partners VDAB en Actiris kunnen wij je verschillende soorten horeca opleidingen aanbieden. Ontdek het opleidingsaanbod in het overzicht hieronder:


Grootkeukenhulpkok, Anderlecht

Wil je graag aan de slag gaan als hulpkok in een grootkeuken? Bekijk dan zeker deze opleiding. Je leert er hoe je de chef-kok assisteert met de bereiding van voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Grootkeukenkok, Anderlecht

Is koken jouw passie? En wil je graag van jouw passie je beroep maken? Dat kan dankzij deze opleiding. Op 18 weken tijd word je volledig klaargestoomd om als chef-kok aan de slag te gaan in een grootkeuken.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Grootkeukenmedewerker Voortraject, Anderlecht

Droom je ervan om mee te draaien in een grootkeuken? Tijdens deze opleiding leer je hoe jij de chef-kok ondersteunt met de voorbereidingen van elk gerecht

Ontdek alles over deze opleiding

 

Hulpkok, Anderlecht

Tijdens deze opleiding verwerf je de vaardigheden en competenties van hulpkok in kleinere, verfijnde keukens. Op 16 weken tijd behaal jij het officiële certificaat ‘Hulpkok’ toegekend door het Ministerie van Onderwijs.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Hulpkok, Mechelen/Diest

Zie je het helemaal zitten om aan de slag te gaan als hulpkok in een kleine, verfijnde keuken? Maar mis je de nodige ervaring of competenties? Dan bereid deze praktijkgerichte opleiding je op 21 weken tijd helemaal voor op de job. 

Ontdek alles over deze opleiding

 

Keukenmedewerker anderstaligen, Heverlee

Jouw Nederlands verbeteren terwijl je de basis voor grootkeukenmedewerker aangeleerd? Dat kan via de opleiding Keukenmedewerker voor anderstaligen. Je leert alles over voedselhygiëne, de bereiding van soepen, sauzen, salades…

Ontdek alles over deze opleiding

 

Kok, Diest

Heb jij de module voor Hulpkok afgerond en wil je graag aan de slag als chef-kok in een professionele keuken? Tijdens deze opleiding leer je de nieuwste kooktechnieken, horecareglementering en het correct toepassen van hygiëneregels.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Kok-Keukenverantwoordelijke, Anderlecht

Droom jij ervan om jouw eigen keuken te runnen en van jouw creativiteit te verwerken in de menu’s? Dan is deze opleiding op jouw lichaam geschreven. Na deze opleiding van 18 weken ben jij in staat om jouw eigen keuken te runnen.

Ontdek alles over deze opleiding

 

Top