Body blocks
Image
BA_Employees

Aviato heeft heel wat bedrijven gecontacteerd om haar “Werk naar werk” project toe te lichten. Daar waar sommige bedrijven handen tekort komen, zijn andere bedrijven genoodzaakt om creatieve oplossingen te zoeken om hun personeelsleden aan boord te houden. Tijdelijke werkloosheid, omscholing, het delen van werknemers, ... elkeen op zijn eigen manier.

Heel wat bedrijven zijn enthousiast en wensen deel te nemen aan dit lovenswaardig initiatief.

Hierna vinden jullie bedrijven en sectoren die dringend op zoek zijn naar extra werknemers. Een creatieve manier om weer (tijdelijk) ergens anders aan de slag te gaan.

Alyzia

Alyzia is op zoek naar een Red Cap / Turnaround coordinator.

In deze moeilijke tijden, biedt Aviato luchthavenwerknemers de opportuniteit aan om via Randstad bij Alyzia aan de slag te gaan in een tijdelijke job in het middelpunt van de actie op Brussels Airport!

Als Red Cap ben je de organisator die de regie van een vlucht in handen heeft. Je bent de spilfiguur bij wie alle communicatie vertrekt en aankomt.

Zijn multitasking, stressbestendigheid en vlot communiceren in verschillende talen helemaal jouw ding? Wil je jezelf verder ontplooien en veel bijleren?

Schrijf je dan nu in zodat we jou alle info kunnen bezorgen over deze duurzame jobopportuniteit.

Heroriëntatie trajecten met VDAB en Travi

Met deze heroriëntatie trajecten willen we werknemers die tijdelijk werkloos zijn, nieuwe competenties aanleren. Zo groeien zij en krijgen ze daarna ook een tijdelijke job aangeboden. Hiervoor zijn wij dringend op zoek naar kandidaten waarvoor VDAB en Aviato de nodige trainingen zullen aanbieden voor:

  • Basis machineoperator: deze personen zullen een 5-daagse hybride opleiding bij Qrios Leuven volgen om daarna een tijdelijke missie aangeboden te krijgen. Hier vind je alvast meer info over dit beroep.
  • Heftruck/reachtruck bestuurder: deze personen zullen een 5-daagse VDAB-opleiding krijgen waarna ze eveneens een tijdelijke missie aangeboden zullen krijgen. Hier vind je alvast meer info over dit beroep.

Liege Airport

Liege Airport wil haar vleugels volledig uitslaan en steeds verder gaan. Haar roeping is om een onbetwiste referentie te worden op het gebied van luchtvrachtvervoer en logistiek. Liege Airport is een belangrijke economische pool en ontwikkelt voortdurend nieuwe diensten, nieuwe producten en oplossingen op maat ten voordele van haar economische partners en de hele regio. Liege Airport is op zoek naar de volgende profielen: Ramp Agent, Orderverzamelaar en Vorkheftruckchauffeur/Afhandelaar. Schrijf je nu in zodat Randstad contact met jou kan opnemen.

Pall

Pall produceert plastic zakken in verschillende formaten. Deze zakken zijn bestemd voor de farmaceutische en medische sector (vb. Baxter). Voor de productie van deze zakken wordt gebruik gemaakt van een soort kunststof korrels. Een beperkt aantal bedrijven in Europa produceren deze zakken. Pall is gelegen in Hoegaarden en enkel bereikbaar met de wagen.

Randstad is op zoek voor 2 ploegen voor Pall naar een aantal (tijdelijke) medewerkers voor vaste nacht en weekendshift. Ben je op zoek naar een boeiende job als productieoperator mét werkzekerheid én toekomst binnen een mensgericht, stabiel en groeiend bedrijf? Schrijf je dan zeker in!

Actiris - Ik zorg voor Brussel

Actiris lanceert het platform #ikzorgvoorbrussel ter ondersteuning van de zorgsector. Alle vacatures voor zorgberoepen, niet-medische beroepen in de zorg, alsook manieren om je om te scholen op één plek.

IPG

IPG is hét contactcenter van België. Zij hebben contactcenters in Diegem, Antwerpen, Leuven, Hasselt en Luik en staan borg voor een professionele behandeling van klantencontacten. Geïnteresseerd? Vul dan snel het formulier in zodat Start People met jou contact kan opnemen.

Acerta

Acerta ondersteunt als fullservice hr-dienstengroep ondernemers in elke fase van hun groeiproces. En dat met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid en vestigingsformaliteiten. Acerta is ook een actieve speler in werving en selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal.

Verder staan er ook nog heel wat jobs open op de sites van VDAB, ACTIRIS en Le Forem. Aarzel zeker niet om ook daar een kijkje te gaan nemen.

 

 

Top