Body blocks
Image
BA_Employees

Aviato heeft heel wat bedrijven gecontacteerd om haar “Werk naar werk” project toe te lichten. Daar waar sommige bedrijven handen tekort komen, zijn andere bedrijven genoodzaakt om creatieve oplossingen te zoeken om hun personeelsleden aan boord te houden. Tijdelijke werkloosheid, omscholing, het delen van werknemers, ... elkeen op zijn eigen manier.

Heel wat bedrijven zijn enthousiast en wensen deel te nemen aan dit lovenswaardig initiatief.

Hierna vinden jullie bedrijven en sectoren die dringend op zoek zijn naar extra werknemers. Een creatieve manier om weer (tijdelijk) ergens anders aan de slag te gaan.

Pall

Pall produceert plastic zakken in verschillende formaten. Deze zakken zijn bestemd voor de farmaceutische en medische sector (vb. Baxter). Voor de productie van deze zakken wordt gebruik gemaakt van een soort kunststof korrels. Een beperkt aantal bedrijven in Europa produceren deze zakken. Pall is gelegen in Hoegaarden en enkel bereikbaar met de wagen.

Randstad is op zoek naar een aantal (tijdelijke) medewerkers voor Pall. Ben je op zoek naar een boeiende job als productieoperator mét werkzekerheid én toekomst binnen een mensgericht, stabiel en groeiend bedrijf? Schrijf je dan zeker in!

Smartphoto

Smartphoto is een belangrijke Europese speler in de sector van de digitale fotoverwerking. Vanuit hun productieafdeling in Wetteren (België) bedienen ze jaarlijks meer dan vier miljoen klanten in verschillende landen in heel Europa. Ze zijn actief als B2C e-commercebedrijf met betaalbare fotoproducten van hoge kwaliteit zoals fotoboeken, fotokaartjes, fotokalenders, enz. Voor de drukke eindejaarsperiode zijn ze op zoek naar een aantal tijdelijke medewerkers.

bpost

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van pakjes- en e-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. bpost is op zoek naar sorteerders voor de centra te Gent en Antwerpen. Geïnteresseerd? Vul dan snel het formulier in zodat Start People met jou contact kan opnemen. 

VDAB - Help in de zorg

Door de coronacrisis zijn er handen tekort in de zorg- en welzijnssector. Wil je echt een verschil maken? Stel je vandaag nog kandidaat en draag je steentje bij. Samen met de zorgprofessionals help je de mensen die het echt nodig hebben.

Actiris - Ik zorg voor Brussel

Actiris lanceert het platform #ikzorgvoorbrussel ter ondersteuning van de zorgsector. Alle vacatures voor zorgberoepen, niet-medische beroepen in de zorg, alsook manieren om je om te scholen op één plek.

G4S

G4S is een toonaangevend bedrijf in de bewaking- en beveiligingssector. 

IPG

IPG is hét contactcenter van België. Zij hebben contactcenters in Diegem, Antwerpen, Leuven, Hasselt en Luik en staan borg voor een professionele behandeling van klantencontacten. Geïnteresseerd? Vul dan snel het formulier in zodat Start People met jou contact kan opnemen.

Acerta

Acerta ondersteunt als fullservice hr-dienstengroep ondernemers in elke fase van hun groeiproces. En dat met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid en vestigingsformaliteiten. Acerta is ook een actieve speler in werving en selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal.

Verder staan er ook nog heel wat jobs open op de sites van VDAB, ACTIRIS en Le Forem. Aarzel zeker niet om ook daar een kijkje te gaan nemen.

 

 

Top