Testimonials

Body blocks

We waren dringend op zoek naar verkopers in onze Crystal Media Shop op Brussels Airport. En dan kwam Aviato op de proppen. Ze hebben een goede en snelle service geboden zodat wij de juiste kandidaten hebben gevonden.

- Leonardo Vilaseca, Crystal Media Shops

Wij hadden zeer veel moeite om een geschikte kandidaat te vinden voor onze vacature. Na het bezoek van Aviato en de nodige hulp bij het publiceren, kregen we bij The Swap Group direct een enorme respons via mail. Dank jullie wel voor de hulp. Topservice!

- Wendy Fobelets, Customer Care Supervisor bij The Swap Group

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Aviato.

- Ontmoet Ronald Engels, Director Aviation bij G4S

Ja, ik ben zeker tevreden. Ik heb een werk tussen de kantooruren, wat ik wou. Ik ben niet ver van huis. Ik heb goede collega’s. Ja, ik zit goed. Ik vind het goed.

- Ontmoet Oscar Segers, Logistiek bediende bij JAS Forwarding Worldwide

Natascha haar grootste hobby is reizen en ze werkt reeds 5 jaar op Brussels Airport. De luchthaven is haar tweede thuis.

- Ontmoet Natascha, Passenger Service Agent bij Brussels Airlines

Op een zeker ogenblik heb ik beslist om een carrièreswitch te maken. Ik heb jarenlang in de banksector gewerkt, maar ik heb dan een besluit genomen om dat toch achter mij te laten en een nieuwe carrière hier op de luchthaven te beginnen.

- Ontmoet Frank, Airport Crew Member bij G4S

Mijn naam is Werenfried Ronsmans en ik werk als Loadmaster voor Aviapartner op de luchthaven.

- Ontmoet Werenfried, Loadmaster bij Aviapartner
- Ontmoet Kim, Teamleader bij G4S

Zin om in een dynamische en boeiende omgeving te werken? Ontdek hoe leuk het is om op Brussels Airport te werken. Meer dan 300 werkgevers zijn er steeds op zoek naar nieuwe werknemers. Dus, klaar om in te stappen?

- Een job op Brussels Airport verveelt nooit
Top