Meer dan 500 openstaande jobs op Brussels Airport

Body blocks

Aviato is continu op zoek naar nieuwe kandidaten om de meer dan vijfhonderd jobs op de luchthaven te helpen invullen en de huidige teams op het gebied van passagiers- en bagageafhandeling alsook de logistiek te versterken.

Op Brussels Airport, de tweede economische pool van het land, zijn er momenteel meer dan 500 openstaande jobs. Werkzoekenden, studenten, nieuwkomers en iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging is dan ook meer dan welkom om zich kandidaat te stellen.

Hieronder vind je een overzicht van de jobs op de luchthaven!

Mis onze evenementen niet! Ontdek onze agenda!

Meer dan vijfhonderd jobs

Image
Alyzia video

Aviato is op bezoek geweest bij een aantal luchthavenbedrijven. Allen bieden atypische jobs in een indrukwekkende setting. We zijn trots op onze luchthavengemeenschap en hebben dit dan ook in beeld gebracht. Het resultaat hiervan zijn prachtige video-capsules.

Ga op ontdekking door de luchthaven en bekijk de video’s!

Onze eerste halte is bij grondafhandelaar Alyzia. Hier volgen we de reis van een koffer doorheen de kronkels van de luchthaven. De koffer legt een hele reis af voordat hij veilig op zijn bestemming komt. Hier zorgen tal van mensen voor. Ontmoet ze in de volgende video. 

G4S Airport Crew in actie op Brussels Airport

Onze tweede halte is bij de Airport Crew van G4S. Deze collega’s werken in het hart van de luchthaven en dragen klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Elke dag staan ze passagiers bij om ervoor te zorgen dat ze vlot doorheen de luchthaven passeren. Dank je Monia!

Een blik achter de schermen bij Air Promotions Agencies - APA

Onze derde halte is bij APA op Brucargo. Daar nemen we een kijkje achter de schermen van een jonge en dynamische wereldwijde expediteur en douane-expediteur, gevestigd op Brussels Airport.

Zij bieden oplossingen voor wereldwijd transport, distributie, expeditie, opslag en douane-agentschap. Zij bieden ook verschillende logistieke jobprofielen aan.

Een onderdompeling in de MRO wereld bij Sabena Aerospace

Bij Sabena Aerospace worden we ondergedompeld in de wereld van Maintenance Repair en Overhaul of MRO. Het is indrukwekkend.

Deze collega’s onderhouden en controleren de vliegtuigen. Elke dag is anders waardoor het een boeiende job is.

Zij hebben de droomjob van hun leven gevonden en spreken er met vol passie over!

Op bezoek bij DHL Global Fowarding en DHL Aviation

Op bezoek bij DHL Global Forwading en DHL Aviation ontdekken we heel wat jobs in het hart van de operaties.

Een mooie ontmoeting met super enthousiaste mensen!

Top