Jobs en Stages

Body blocks

Werken in de luchtvaarttechnische MRO-sector

De luchtvaartsector evolueert constant. De komende jaren zal de sector voor enorme uitdagingen komen te staan zoals innovatie, duurzaamheid, economisch herstel … waardoor er een nood aan luchtvaarttechnici zal zijn.

Je kan aan de slag als technicus voor onderhoud en herstelling van vliegtuigen en helikopters. Daarnaast kan je als technicus instaan voor de productie, assemblage, modificatie en testen van vliegtuigconstructies, -systemen en -onderdelen. Heb je al heel wat ervaring als luchtvaarttechnicus dan kan je ook doorgroeien naar projectleider of supervisor. Ook ingenieurs of technische managers zijn nodig voor de operationele leiding van een industrieel luchtvaartbedrijf.

Readyfor Takeoff.be

 

Jobportalen waar je vacatures kunt terugvinden

Ook jij kan in de luchtvaarttechnische MRO-sector een job vinden die bij jou past! De beste manier om jezelf te motiveren en uit te zoeken of je reële interesse hebt in een luchtvaartjob is kennis te maken met alle facetten van zo’n job, geïnformeerd te worden over alle voordelen en mogelijke knelpunten van het beroep dat je voor ogen had en in de praktijk te zien hoe het er verloopt. Maar vooral, kom ontdekken wat de luchthaven je allemaal te bieden heeft.

Aviato logo

Bij Aviato - jouw tewerkstellingspartner - staat Account Manager Evelien, elke dag klaar om jouw bedrijf optimaal te helpen in de zoektocht naar geschikte luchthavenprofielen: laag- of hooggeschoold, ongeacht het beroep, Aviato is jouw tewerkstellingspartner!

Ontdek hier welke diensten Aviato je als werkgever kan aanbieden.

Hier vind je de vacatures op de luchthaven?

UWV logo

 

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (Nederland).

Zij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen.

 

 

 

Klik hier voor vacatures in Nederland
Eures logo

EURES is een samenwerkingsnetwerk dat is opgezet om het vrije verkeer van werknemers tussen de 27 EU-lidstaten, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, IJsland, Liechtenstein en Noorwegen te vergemakkelijken.

EURES verleent zijn diensten via zijn portaalsite en via een netwerk van ongeveer 1 000 EURES-adviseurs die dagelijks in contact staan met werkzoekenden en werkgevers uit heel Europa.

Ben je op zoek naar vacatures in Europa?

Stageportalen

Heb je als werkgever een stageplaats aan te bieden? Ben je als student op zoek naar een stage binnen het kader van je opleiding? Hierna vind je een overzicht van verschillende organisaties die stages aanbieden. Klik op het logo om rechtstreeks naar de stagewebsite te gaan. 

VDAB logo

 

Samen met zijn partners en bedrijven bouwt VDAB dagelijks aan een klimaat waarin bijleren en bijscholen hoog op de agenda staan. Zo lanceerde ze onlangs de stagebedrijvenbank. Meld je bedrijf als ‘stagebedrijf’ in de VDAB stagebedrijvenbank.

  • Werkgever: Stel je werkvloer open voor toekomstig talent. Geef kandidaten de kans zich bij te scholen of een opleiding op jouw werkvloer te volgen. Zo maak je kennis met heel wat stagiairs en wie weet wel een toekomstige medewerker. Bied de stageplaats telefonisch (0800 30 700) of via mail (vacatures@vdab.be) aan.
  • Student: Heb je als student nood aan een dergelijke stageplaats, neem dan zeker een kijkje op VDAB.be
Stagemarkt logo

 

De stages op stagemarkt.nl worden aangeboden door het Nederlandse Beroepsonderwijs-Bedrijfsleven. 

  • Werkgever: Elke stageplaats wordt grondig gecontroleerd op wettelijke vereisten en je ontvangt hierna een certificaat. Pas dan kan je stages publiceren.
  • Student: Je vindt hier stageplaatsen uit 132 landen terug waaronder Nederlandse en Belgische stageplaatsen! Bij elke stageaanbieding staan de contactgegevens van de werkgever vermeld. Zo kan je rechtstreeks contact opnemen met de werkgever om te solliciteren voor de stageplaats van jouw keuze.

 

Publiceer je stageaanvraag als werkgever.
Student.be logo

 

De Brusselse organisatie BECI, Brussels Enterprises Commerce & Industry, biedt via het platform student.be Brusselse stages aan.

  • Werkgever: Heb je een stageplaats ter beschikking dan kan je die op dit platform laten publiceren.
  • Student: Je kan uitgebreid zoeken. Wil je solliciteren, dan moet inloggen of registreren.
VOKA logo

 

VOKA, de Kamer van Koophandel, werkt aan een nieuw stageplatform. Dit heeft omwille van corona vertraging opgelopen.

Contacteer Aviato om op de hoogte te blijven: info@aviato.be.

 

 

 

Meer over VOKA
Top