Jobfair 19 oktober 12.00 - 15.30 uur

Body blocks
Image
Jobfair 2021

Mis de Brussels Airport Jobfair niet

De komende Aviato jobbeurs zal plaatsvinden op dinsdag 19 oktober in de namiddag en zal doorgaan in de Skyhall op Brussels Airport.

De vorige edities waren een succes en trokken heel wat volk. Dus de perfecte locatie om ook jullie merknaam in de markt te zetten. De beurs opent haar deuren om 12:00 uur en eindigt omstreeks 15:30 uur.

De grootste jobbeurs voor luchthavenjobs

Image
Jobbeurs

Na meer dan anderhalf jaar digitale events, kondigen we graag de eerste post-corona fysieke Aviato Jobbeurs aan.  

Het is de grootste jobbeurs voor luchthavenjobs waar werkzoekenden uit heel België kennis maken met de werkgevers van Brussels Airport en Brucargo.

Een nieuwe locatie, een nieuw concept om zo alle werknemers, studenten en werkzoekend talent samen te brengen.

Zicht op het tarmac en de vliegtuigen

Image
Skyhall

De locatie is groter met zicht op het tarmac en de vliegtuigen en het concept is interactiever. Dit om de groeiende vraag naar talent op Brussels Airport te faciliteren en onze bedrijven de nodige visibiliteit te bieden.

Hiernaast organiseren we tijdens deze editie workshops & corners voor bezoekers. In groepjes van 20-30 deelnemers organiseren we korte workshops & infomomenten rond socialiteren, luchthaven waarden, digitale vaardigheden en meer.

De Skyhall is makkelijk met het openbaar vervoer (station, bus, fiets) of met de wagen te bereiken.

Bekijk de pakketten

Onze werkgevers krijgen de keuze tussen 3 verschillende pakketten, met telkens aparte diensten waar we voor elk bedrijf een mooie stand voorzien.

  1. brons: € 750 (exclusief BTW)
  2. zilver: € 1.500 (exclusief BTW)
  3. goud: € 2.500 (exclusief BTW) 
Top