• 467 offre(s) d'emploi trouvée(s)
Online sinds 2018-09-25 - Randstad - Interim met optie 'vast werk'

Voor deze vacature bij een grote bagage-afhandelaar op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een mecanicien. Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van de industriële en niet-industriële voertuigen (pushbacks, vliegtuigtrappen, auto's...) in de garage en je voert de voorziene onderhoudsschema's tijdig en correct uit.

Online sinds 2018-09-05 - WaW - Gewoon contract.

Je staat in voor een Coördinatie van internationale verhuizingen. Je hebt dagelijks contact met klanten en onderaannemers onderhouden via email en telefoon. Je staat in voor het volledige dossier beheer. Je zal (prijs-)aanvragen via email en telefoon behandelen en staat tot slot in voor de facturatie.

Online sinds 2018-07-24 - WaW - Interim met optie 'vast werk'

Zin in een nieuw avontuur? Een bekende airfreight speler start dit najaar met een sea-departement. Heb je zin om deze nieuwe business volledig op poten te zetten en later als manager voor deze Unit te fungeren? Lees dan zeker verder!

Online sinds 2018-10-22 - WaW - Gewoon contract.

Je bent niet alleen dagelijks bezig met het onder controle houden van processen, maar ook continu alert op het verbeteren en optimaliseren ervan. Wat kan er beter? Wat kan efficiënter? Waar kunnen we kosten besparen? Met jouw kennis en ervaring weet je wat wel en niet werkt. Je legt de vinger feilloos op de zere plek en maakt lastige zaken makkelijk bespreekbaar.

Online sinds 2018-10-23 - VERPOUCKE CONSULTING - Gewoon contract.

Je bent als lid van het departement Compliance & Operations Continuity, mee verantwoordelijk voor de weerbaarheid en continuïteit van de luchthaven bij noodsituaties of significante operationele onderbrekingen zodat de luchthaven hier optimaal op voorbereid is.

Online sinds 2018-10-21 - Brussels Airport Job Offers - Gewoon contract.

Swissport Cargo Services Belgium NV, is een onderdeel van een multinational bedrijf gespecialiseerd in grondafhandelingsdiensten aan luchtvaartmaatschappijen Voor ons vrachtstation te Brucargo, Machelen zijn we op zoek naar een 1 MAGAZIJNIER (M/V) (BRUCARGO) Swissport Cargo Services is een bedrijf gespecialiseerd in de grondbehandeling van luchtvracht met hoofdzetel te Zaventem en filialen te Deurne en Luik.

Online sinds 2018-10-28 - Aviapartner training & rekrutering - Gewoon contract.

Je rapporteert aan de H&S Manager, hoofd van de IDPBW; Je werkt samen met de collega’s aan het verder uitwerken en de implementatie van het veiligheidsbeleid in onze Belgische vestigingen (luchthavens van Zaventem, Antwerpen, Luik en Oostende); Je assisteert het lijnmanagement bij het preventiebeleid; Je maakt risicoanalyses, verstrekt veiligheidsadviezen en begeleidt verbeteringsprojecten; Je ondersteunt de v

Online sinds 2018-10-25 - SELECT HUMAN RESOURCES LEUVEN - Gewoon contract.

Je bent het aanspreekpunt voor jouw toegewezen klanten; Het verwerken van binnengekregen orders en doorsturen naar de juiste afdelingen; Je brengt klanten proactief op de hoogte van hun shipments; Je onderzoekt en behandelt de vragen van je verschillende klanten; Je bent alsook de eerste om klachten te behandelen en tot een goed einde te brengen; Alsook hou je dit alles administratief op orde.

Online sinds 2018-10-23 - SABCA - Gewoon contract.

De medewerk(st)er dient volgende dagelijkse taken op zich te kunnen nemen: De relevante externe klantencontanten inzake lopende thema’s verzekeren. In samenspraak met de klant, bepalen van de prioriteiten tussen de verschillende acties die behandeld dienen te worden. In overleg met onze interne diensten (Design office , Manufacturing Engineering, Quality, Supply Chain,..) de aangewezen acties voorstellen.

Online sinds 2018-10-23 - SABCA - Gewoon contract.

SABCA maakt deel uit van een grote groep en is een belangrijke Belgische onderneming voor lucht- en ruimtevaartfabricages met internationale uitstraling. SABCA neemt zeer actief deel aan talrijke succesvolle civiele lucht- en ruimtevaartprojecten zoals de Ariane raket, het Internationaal Ruimtestation en Airbus.

Online sinds 2018-10-21 - Brussels Airport Job Offers - Gewoon contract.

Swissport Cargo Services Belgium NV, een multinational gespecialiseerd in het afhandelen van luchtvracht. zoekt: Kantoorbediende vracht (m/v) OMSCHRIJVING: Als Kantoorbediende sta je in voor de volledige administratieve verwerking van inkomende en uitgaande vluchten en vrachtwagens.

Online sinds 2018-09-20 - BORIS AGENCY - Tijdelijke job.

BORiS is an engagement marketing agency, specialized in live communication, brand activation and content- and event marketing. We create experiences that turn prospects into advocates. Strategically well thought through and perfectly executed. Voor een van onze nieuwe projecten in de luchthaven van Zaventem zijn wij op zoek naar 2 tot 4 personen die ervaring hebben met horeca.

Online sinds 2018-06-25 - VIVA XPRESS LOGISTICS - Gewoon contract.

- Telefonisch contact met onze klanten en onze chauffeurs - Opvolgen van binnengekomen orders en deze doorgeven aan onze chauffeurs - Het ingeven van data in de PC

Online sinds 2018-06-18 - Randstad - Interimcontract.

Je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten. Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach.

Online sinds 2018-09-13 - HCL LOGISTICS - Gewoon contract.

Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van import- en exportdossiers van A tot Z (opmaken van alle transportdocumenten luchtvracht (AWB, Douane, CMR) Contacten met airlines,agenten en afhandelaars voor bookingen en opvolging dossier Fakturatie en provisie dossiers OOK ADMINISTRATIEVE BEDIENDEN MET BEPERKTE ERVARING ZIJN WELKOM

Online sinds 2018-09-18 - ASAP MARITIEM - Interim met optie 'vast werk'

Onze klant, gelegen op de luchthaven van Zaventem, is op zoek naar een administratief bediende voor het technische afdeling. Het gaat om technische en soms repetitieve processen, voorkennis is hierbij niet vereist, wel zijn deze technische processen vaak in het Engels beschreven.

Online sinds 2018-08-27 - FLEXTRA INTERIM - Interim met optie 'vast werk'

Voor onze klant, wereldwijd marktleider in buitenreclame zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor tewerkstelling in de luchthaven van Zaventem.

Online sinds 2018-09-18 - XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM - Interim met optie 'vast werk'

Xtra Interim & Select is op zoek voor Aviapartner naar een Administratieve Inputbediende op Brussels Cargo Aviapartner is een afhandelaar op de luchthaven van Zaventem met maar liefst 1200 medewerkers. Al jarenlang verzorgen wij dag en nacht de verschillende luchthavendiensten voor onze klanten.

Online sinds 2018-09-18 - XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM - Interim met optie 'vast werk'

Gepassioneerd door de luchthaven? In en rond vliegtuigen werken motiveert je? Je gaat graag met verantwoordelijkheden om en je bent flexibel naar werkuren toe? Lees dan zeker verder. Een verantwoordelijke vliegtuigafhandeling wordt ook wel Loadmaster of Ramp controller genoemd.

Online sinds 2018-09-17 - ENGIE Cofely - Gewoon contract.

Als marktleider beheert en onderhoudt ENGIE Cofely tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,...