B
Online sinds 2019-04-15 - International Duty Free Belgium - Gewoon contract.

- Het coachen van een team van +- 15 poetsmedewerkers,

- De controle en de optimalisering van de werkorganisatie

- Beheer van de stock (kuisproducten)

- U draagt zorg voor het opleiden en begeleiden van uw team.

- Actieve medewerking in de schoonmaakwerkzaamheden

Online sinds 2019-04-14 - Synergie Brussel Interim - Interim met optie 'vast werk'

Voor een internationale speler inzake goederen- en personenvervoer zoeken we gemotiveerde laders-lossers die graag de handen uit de mouwen steken.

Online sinds 2019-04-14 - Synergie Brussel Interim - Interim met optie 'vast werk'
  • Je staat in voor het laden en lossen van vliegtuigen of voor het triëren van de bagages in de bagageruimte
  • Het volgen van strikte veiligheidsprocedures is belangrijk
  • De orde en netheid rondom de vliegtuigen
  • Bagage vervoer van luchthaven tot vliegtuig
Online sinds 2018-01-25 - TEMPO-TEAM INTERIM - Interim met optie 'vast werk'

Als Customer Service medewerker werk je vanuit Machelen aan een optimale service voor TNT klanten in België. Na een intensieve opleiding van een maand, start je als Customer Service medewerker op de Frontline afdeling. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon, mail, social media, enz.) en zorg je voor een goede opvolging van hun zendingen.

Online sinds 2018-01-11 - TEMPO-TEAM INTERIM - Interim met optie 'vast werk'

Autogrill België maakt deel uit van de internationale groep Autogrill, en is de nummer één in Food & Beverage en Retaildiensten voor reizigers. Je vindt ons overal waar mensen onderweg zijn: langs autosnelwegen, op Brussels Airport en in trein- en metrostations. Wij zijn op zoek naar een gedreven Assistant Manager voor een concept op de luchthaven van Zaventem.

Online sinds 2018-08-01 - TEMPO-TEAM INTERIM - Interimcontract.

Voor onze klant zijn wij op zoek naar kelners/kassiers voor verschillende bars en restaurants op de luchthaven van Zaventem: - Samen met je collega's zorg je ervoor dat je gasten altijd genieten van een feilloze customer experience. Uitstekende service en kwaliteitsvolle producten zijn hierbij de sleutelbegrippen. - Je staat de gasten vriendelijk te woord. - Je neemt de bestelling van de gasten op aan de toog.

Online sinds 2019-04-13 - IMPACT - Interim met optie 'vast werk'

Functieomschrijving:

De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding.

Hoofdtaken

• Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers

Online sinds 2019-04-13 - IMPACT - Interim met optie 'vast werk'

Als Kantoorbediende sta je in voor de volledige administratieve verwerking van inkomende en uitgaande vluchten en vrachtwagens. Je behandelt alle nodige documenten en dossiers, coördineert de te verwerken vracht van A tot Z, dit steeds volgens de voorgeschreven procedures. Samenwerking met klanten, agenten en carriers is vanzelfsprekend en gebeurt zowel aan de balie als telefonisch.

Online sinds 2019-04-11 - Synergie Brussel Interim - Interim met optie 'vast werk'

Voor een bekende speler inzake internationaal cargo, personen- en vrachtvervoer, zoeken we momenteel check-in agents voor personenvluchten.

Je taken bestaan uit:

Online sinds 2019-04-09 - START PEOPLE Brucargo LA - Interim met optie 'vast werk'

Als HR consultant M/V ben jij mee het kloppend hart van Start People Brucargo. Jouw dag zit vol variatie en je neemt verschillende verantwoordelijkheden op. Je bent het eerste aanspreekpunt voor kandidaten en klanten, jouw lach straalt doorheen de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende arbeidersprofielen op Brucargo.

Abonneer op Auto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen