Body blocks

De voordelen van #COVID19 vacatures

 

In heel wat sectoren dreigt een personeelstekort ten gevolge van de coronacrisis. Vooral in de transport, logistiek, distributie, land- en tuinbouw, voedings- en zorgsector zijn er personeelstekorten.  Ben je op zoek naar werk of tijdelijk werkloos? Dan zijn deze #COVID19 vacatures een uitgelezen kans voor je:

  • Je bouwt ervaring op, toont dat je flexibel bent en verhoogt je kansen op een vaste job.
  • Ben je tijdelijk werkloos? Dan ontvang je voor de gewerkte dagen geen werkloosheidsuitkering, maar een loon van je tijdelijke werkgever. Informeer bij je uitbetalingsinstelling wat de gevolgen zijn voor je uitkering. 
  • VDAB, Actiris en Aviato geven nu prioriteit aan de #COVID19 vacatures dus je kan snel aan de slag.

 

Interesse?  

 

Geef dan in je persoonlijk dossier van VDAB/Mijn Loopbaan en My Select Actiris aan dat je beschikbaar bent en interesse hebt in tijdelijke jobs door de coronacrisis. Voor #COVID19 vacatures op Brussels Airport, kan je contact opnemen met ons tewerkstellingsteam telefonisch of via dit formulier

 

Hoe zoeken?

 

VDAB en Actiris bundelen deze urgente vacatures op hun jobpagina’s met de zoekterm  #COVID19. Geef je dit in, krijg je een actueel overzicht.  

 

Solliciteren & aan de slag

Nodigt een werkgever je uit voor een sollicitatiegesprek? Bekijk of het mogelijk is om het gesprek telefonisch of via videochat te voeren. 

Verloopt het sollicitatiegesprek vlot en vindt de werkgever jou de meest geschikte kandidaat? Teken het contract en laat je uitbetalingsinstelling dan zo snel mogelijk weten dat je een tijdelijke job gevonden hebt.

Zorg er wel voor dat je duidelijk weet wat je taken zijn en welke maatregelen de werkgever neemt om je veiligheid te garanderen tijdens de coronacrisis.

Heb je vragen hierbij? Je kan ons tewerkstellingsteam hier contacteren. 

Veel succes!

Top