Aviato Employer’s Day: hoe kunnen we u helpen?

24/09/2019
Image
Het Aviato tewerkstellingsteam

Deze maand organiseerde Aviato een allereerste Employer’s day. Doelstelling was om alle bedrijven van Brussels Airport te contacteren en de tewerkstellings- en opleidingsnoden te bespreken. Met bijna 24.000 werknemers, 317 bedrijven, 18 sectoren en gemiddeld 400 openstaande arbeidsplaatsen, is Brussels Airport de 2de grootste werkgever in België. Het aantal vacatures alsook bedrijven op onze nationale luchthaven stijgt er. Brussels Airport vormt zo een unieke arbeidsmarkt en biedt het werkzoekenden extra kansen op tewerkstelling.

Aviato, het tewerkstellingscentrum van de luchthaven, is dé referentie inzake kwaliteitsvolle en duurzame werkgelegenheid op Brussels Airport, zowel voor de werkzoekenden als voor de werkgevers. Het is een gezamenlijk initiatief dat publieke en privé partners samenbrengt die zich bezighouden met werkgelegenheid en opleiding. Actiris is samen met VDAB de belangrijkste partner. Aviato heeft sinds 2018 al meer dan 1000 jobs op de luchthaven ingevuld. En meer dan 100 werkzoekenden in een Aviato-opleidingstraject begeleid.

Om de werkgevers op Brussels Airport nog beter te helpen, organiseerde Aviato op donderdag 12 september een allereerste Employer's Day. Het Aviato team slaagde erin om de 317 bedrijven allemaal telefonisch te spreken en legde maar liefst 50 afspraken vast voor het account team Dries en David. Ben je werkgever op Brussels Airport en heb je vragen? Op deze pagina vind je meer informatie over de diensten van Aviato.

Meer updates en andere nieuws over werkgelegenheid op Brussels Airport?

Volg Aviato op Facebook en LinkedIn

Top