Aviato in de pers! Références

24.000 werknemers bij ongeveer 317 bedrijven op Brussels Airport. Aviato vervult een belangrijke rol in het aanwervingsproces van werkzoekenden via een uniek partnerschap.

Sommige jobs op de luchthaven vragen een bepaald niveau Nederlands, een specifiek attest of ervaring. Om aan deze vraag van de werkgevers te kunnen beantwoorden, organiseert Aviato voortrajecten.
Via deze voortrajecten geven we werkzoekenden de kans om vóór de start van de job, bijvoorbeeld hun niveau Nederlands te verhogen of een praktische opleiding te volgen. Steeds met als resultaat een tewerkstelling bij een bedrijf op de luchthaven.

Aviato staat in voor de toeleiding van werkzoekenden en de algemene organisatie van deze trajecten. Voor alle kennis, knowhow en financiering werken we samen met een aantal van onze partners: VDAB, Actiris en Bruxelles Formation
Via deze succesvolle samenwerking zorgen we er samen voor dat mensen aan het werk raken op Brussels Airport en dat de vacatures van de bedrijven ingevuld worden.

Meer informatie over de bestaande voortrajecten vind je hier.

Lees hier het volledige artikel op de website van Le Soir-Références.

 

Références is de Franstalige versie van Jobat en is een vaste katern van Le Soir.