Body blocks

Wist je dat … MRO binnen de luchtvaartindustrie voor Maintenance, Repair en Overhaul staat. In het Nederlands vertaalt zich dat naar Onderhoud, Reparatie en Revisie. 

MRO omvat het repareren van apparaten, als deze buiten werking zijn, maar ook het uitvoeren van onderhoudsroutines die ervoor zorgen dat reparatie voorkomen wordt.

Graag bundelen we hierna samen voor jou alle nuttige informatie over de luchtvaarttechnische sector en de hiermee gepaarde opleidingen.

Leerplatform

Image
Leerplatform

Aviato en Aviato Academy ondersteunen innovatieve en uniforme opleidingen voor de luchtvaarttechnici van de toekomst. Het Learning Management Systeem van Aviato en Aviato Academy stelt je de nieuwe opleidingsprogramma's binnen de luchtvaarttechnische sector voor.

Onderwijs

Image
MRO Onderwijs

Heb je een passie voor techniek en luchtvaart? Heb je oog voor detail en beschik je over technisch inzicht? Ben je flexibel en stressbestendig?

Is je antwoord op alle vragen ja, dan is de opleiding Vliegtuigtechnieken misschien wel iets voor jou! De steeds stijgende nood aan onderhouds- en luchtvaarttechnici zorgt ervoor dat de luchtvaartsector een erg stabiele sector is met veel jobmogelijkheden en groeikansen voor werknemers.

Jobs en Stages

Image
MRO jobs

De luchtvaartsector evolueert constant. De komende jaren zal de sector voor enorme uitdagingen komen te staan zoals innovatie, duurzaamheid, economisch herstel … waardoor er een nood aan luchtvaarttechnici zal zijn. Ben je op zoek naar een job of een stage in de MRO sector?

Educavia, Education for Aviation 2018 – 2020

Image
Educavia logo

Aviato heeft als partner van Educavia mee het project ondersteund van 2018 tem 2020. Vanaf 2021 blijft Aviato samen met Aviato Academy mee het MRO opleidingsprogramma ondersteunen.

  • Educavia vormde elk jaar 500 studenten uit het reguliere onderwijs en 7.000 werknemers in de MRO-bedrijven met haar hervormde en ook nieuwe opleidingstrajecten en -structuren.
  • Educavia stond bekend als het kenniscentrum bij uitstek voor luchtvaart technische opleidingen en verhoogde de aantrekkelijkheid van de MRO-sector en de specifieke opleidingen in het onderwijs.
Top