Opleidingenbeurs #TalentAtWork Vilvoorde

20/02/2020 13u tot 16u
Jobbeurs
Body blocks

In de opleidingscentra van VDAB bieden ze jaarlijks talrijke praktijkgerichte opleidingen aan in samenwerking met partners, werkgevers en scholen. Grijp je kans om in het opleidingscentrum te Vilvoorde binnen te gluren via een exclusieve blik achter de schermen. Ontdek het opleidingsaanbod van VDAB en laat je verrassen en vind je toekomstige opleiding.

Samen sterk voor werk
Ook talloze partners zullen hun opleidingen presenteren.  

Wat zal je ontdekken
Tijdens deze opleidingenbeurs maak je kennis met  de taalopleidingen en beroepsopleidingen uit verschillende sectoren: bouw, transport, diensten, bediende, ICT, industriële beroepen, retail en zorg.  Instructeurs en cursisten van VDAB geven je graag uitleg op een interactieve manier.

Inschrijven niet nodig!
Ontdek de opleidingenbeurs op eigen tempo of sluit aan bij één van de verschillende begeleide rondleidingen. Sowieso hoef je je niet op voorhand in te schrijven. Je bent welkom van 13 uur tot 16 uur.

Wie organiseert het?
VDAB Vlaams-Brabant in samenwerking met partners

Voor wie?
Werkzoekenden

Waar?
Opleidingscentrum VDAB Vilvoorde
Cyriel Buyssestraat 15
1800 Vilvoorde

Bereikbaarheid
Het opleidingscentrum heeft een eigen parking en fietsenstallingen ter beschikking.
Openbaar vervoer richting Zaventem of Vilvoorde Station: neem bus lijn 282 ‘Zaventem-Diegem-Vilvoorde-Mechelen’ of lijn 280 ‘Verbrande Brug’ halte Kerkhof, steek de Mechelsesteenweg over en neem de straat links (Mechelsestraat). Je neemt de 2de straat rechts C. Buyssestraat), na +/- 600 m stappen ligt aan de rechterkant.
Vanuit richting Mechelen: bus 282, halte ‘Kerkhof’

Top