Odisee Match Making Event voor luchthavenbedrijven

09/12/2021 9 uur
Jobbeurs
Body blocks

Jaarlijks organiseert co-hogeschool Odisee een interactief Match Making Event, waar bedrijven en organisaties kennis kunnen maken met hun gemotiveerde graduaatsstudenten die klaarstaan om in jouw onderneming al doende te komen leren.

Bij hun tweejarige graduaatsopleidingen heerst een echte hands-on leermentaliteit. Zo zetten ze voluit in op werkplekleren, wat betekent dat de student meteen een plaatsje inneemt binnen jouw bedrijf. Zo leert hij functioneren in jouw werkomgeving en kan je meteen aanvoelen of de student in jouw onderneming past.

Wil je, samen met hen, één van hun gemotiveerde studenten opleiden tot jouw toekomstige programmeur, netwerkbeheerder, marketing- of communicatiemedewerker, dossierbeheerder boekhouden, …?  

Op donderdag 9 december vanaf 9 uur krijg je de kans om deze young potentials te ontmoeten en een student uit te kiezen om te komen leren in jouw onderneming of organisatie. Odisee verwelkomt je graag op hun campus voor een persoonlijk contact met hun studenten. Dit geeft je ook de gelegenheid om in een informele sfeer te netwerken met de docenten en de andere ondernemingen. Kan je niet fysiek aanwezig zijn, dan voorzien ze een digitale ontmoeting met de studenten.  

Je kan vanaf nu inschrijven. Op de inschrijvingspagina kan je het volledige programma bekijken. Naast de kennismaking met de studenten, kan je ook een aantal infosessies volgen en netwerken met andere ondernemingen. Er is catering voorzien doorheen de dag.

De studenten hopen je op het event te mogen ontmoeten!

Top