Body blocks

Om het coronavirus zo snel en goed mogelijk samen klein te krijgen, helpen we onze klanten vanaf nu digitaal en telefonisch verder op basis van onze aangepaste werking. Heb je nog openstaande vacatures? Of plotse vacatures voor Brussels Airport Jobs tijdens deze coronacrisis? Lees dan snel verder. We bundelen op deze pagina ook nuttige info voor jouw bedrijf.

 

Aangepaste werking Aviato

Omwille van het coronavirus, is onze dagelijkse werking aangepast. De gezondheid en het welzijn van onze werkgevers en werkzoekenden zijn belangrijk voor ons. Het Aviato team staat dan ook tot nader order - digitaal en via telefoon - paraat om sollicitanten en bedrijven maximaal te helpen. Lees hier meer.  


Wat met openstaande vacatures op aviato.be?

Ons team blijft digitaal en via telefoon kandidaten opvolgen. Om de juiste informatie te geven over openstaande vacatures en sollicitatieprocedures,  vragen we jullie om - indien nodig - openstaande vacatures zelf te updaten online of ons te contacteren hierover als er een vacature tijdelijk afgesloten moet worden. Zo vermijden we onnodige sollicitaties van werkzoekenden. Ga je toch verder met sollicitatiegesprekken? Fijn maar hou het veilig.  Bekijk of je ze via een videogesprek kan voeren of stel ze uit. Bespreek het vooraf met de kandidaat.


Praktische info voor jouw bedrijf

We volgen de situatie op de voet en houden jullie via onze kanalen graag op de hoogte omtrent coronamaatregelen voor bedrijven. Hieronder een overzicht: 

  • Heeft mijn bedrijf recht op steunmaatregelen? Meer info vind je op de website van VLAIO

  • Ook voor zelfstandigen in hoofdberoep zijn er maatregelen, deze vind je via VLAIO hier

  • Wat als ik tijdelijke werkloosheid moet inroepen voor mijn personeel? Neem dan een kijkje op de website van RVA. RVA bundelde alle info over tijdelijke werkloosheid in het kader van het coronavirus.

  • Hoe bescherm ik mijn personeel? Unizo en VOKA houden de vinger aan de pols tijdens deze coronatijden. Lees hier de laatste updates van Unizo en hier van VOKA. 

  • Heb je vragen over opleidingsincentives? Lees hier.
     

Heb je een andere nood omwille van corona? Laat het ons weten en we helpen jullie graag verder.  Wij dragen onze bedrijven een warm hart toe en stellen alles in het werk om de gevolgen van het coronavirus samen met jullie zo beperkt mogelijk te houden.  

Stel jullie vragen via dit contactformulier of bel ons via 02 / 753 50 68.  

 

Het Aviato Team

Top