Werken op de luchthaven, weg met de vooroordelen!

Over Brussels Airport heb je alles al gehoord. Lastige taken, Nederlands moeten spreken, toegangs- en mobiliteitsproblemen … Spits je oren, want we gaan een paar misvattingen uit de weg werken - en we geven je de kans om op de luchthaven je droomjob te vinden!

Ik ben niet zo'n talenknobbel …

Brussels Airport is de belangrijkste toegangsdeur tot ons land op internationaal vlak. Het is uiteraard gemakkelijker om er te werken als je meerdere talen spreekt. Maar afhankelijk van de job waarin je geïnteresseerd bent, hoeft die talenkennis lang niet altijd zo ver te reiken!

Wil je de basis van het Nederlands onder de knie krijgen of wil je je taalvaardigheid verbeteren? Dankzij onze partners VDAB en ACTIRIS kunnen zij jou gratis een korte opleiding aanbieden. Zo vind ook jij de job van je dromen op Brussels Airport! 

 

Ontdek hier de taalopleidingen

Image

two people smiling and working at the airport

De luchthaven is moeilijk bereikbaar …

Image

view of a plane at Brussels airport

Kijkend naar de vreemde uren en de files op de ring is het gemakkelijker om in het centrum van Brussel te werken dan op de luchthaven …
Heb je die al gehoord? We kunnen je vertellen dat het andersom is!

De auto, de trein, de bus, de fiets … Mobiliteitsproblemen zijn er niet, want alle wegen leiden naar Brussels Airport! Ontdek hoe je de luchthaven het gemakkelijkst bereikt!

 

Vind je route

Elke dag vliegen? Ik moet er niet aan denken …

Wist je dat er op de luchthaven meer dan 300 bedrijven actief zijn? Daarvan zijn er heel wat meer op de grond actief dan in de lucht. Brussels Airport is een groot dorp waarin diversiteit troef is, ook als het gaat om de beroepen! 

Op de luchthaven zijn tal van verschillende jobs te vinden. Raadpleeg daarom vandaag nog onze honderden vacatures.

 

Vind je droomjob

Image

airport at sunset with a plane taking off