Aviato voor werkgevers

Image

meeting with an employer to find a job

Jouw tewerkstellingsnoden zijn de onze

Je bent werkgever op de luchthaven van Brussels Airport en zoekt nieuwe medewerkers? Aviato is jouw perfecte partner in de zoektocht naar de beste profielen.

Aviato bundelt de krachten van VDAB en Actiris en andere publieke en private partners en is dus de unieke one stop shop voor al je vragen rond tewerkstelling en opleiding.

Onze Accountmanagers gaan graag met je in gesprek om een beter zicht te krijgen op je huidige en toekomstige tewerkstellings- en opleidingsnoden, zodat Aviato jou de beste oplossing kan aanbieden voor jouw specifieke situatie.

Geniet van onze diensten

  • Publiceren van vacatures

Aviato geeft je de kans om al jouw vacatures in Brussels Airport te publiceren op een gloednieuwe website.

 

  • Preselectie

Op basis van een nauwkeurige functieomschrijving helpt Aviato je om de ideale kandidaat te vinden door de beste profielen op voorhand te selecteren. Die profielen worden gekozen uit de grootste databank van werkzoekenden die Aviato met zijn partners Actiris en VDAB ontwikkeld heeft.

  • Organisatie van sollicitatiedagen

Zoek je drie tot vijf kandidaten op hetzelfde moment? Aviato kan voor jou een specifieke sollicitatiedag organiseren en een twintigtal vooraf geselecteerde kandidaten verzamelen om je sollicitatiegesprekken te vereenvoudigen.

 

  • Opleiding

Aviato en zijn partners ontwikkelen samen met jou specifieke opleidingstrajecten om je toekomstige werknemers zo goed mogelijk op hun nieuwe baan voor te bereiden. 

Mijn VDAB, een interactief platform om je vacatures te publiceren

Via Mijn VDAB kun je jouw vacatures gemakkelijk publiceren, toegang krijgen tot cv's van kandidaten en cv's via mail ontvangen!