Traduire ce poste vacant?

Ce poste vacant est disponible dans la langue mentionnée par l’employeur (néerlandais, français ou anglais). Si vous voulez lire le texte du poste vacant en français, cliquez ici pour obtenir une traduction automatique. Attention, les traductions automatiques ne sont jamais validées par les employeurs ni par Aviato et peuvent contenir des erreurs de traduction.
Leverancier
Comment postuler?
Lieu
1830 USINAGE
Contact
MVR Fobelets
Référence Aviato-VDAB
60255357
Vous postulez pour ce poste et vous avez un dossier chez VDAB ou Actiris ? N'oubliez pas de compléter votre dossier.

Besoin de conseils d'application?

Description de l'emploi

Wij zijn een dynamische firma actief in de transportsector.

Ben je ook nog stressbestendig, heb je een wagen ter beschikking en kan je werken in wisselende uren?? Neem vlug contact met ons op en wie weet versterk je binnenkort ons team!!! Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een leuke, enthousiaste collega die customer service mee gaat ondersteunen.

Wij werken als transportsector vooral met mensen die zendingen bestellen bij onze klanten. Wanneer deze mensen voor de 1 of andere reden niet aanwezig zijn tijdens het aanbieden van het pakje nemen ze met onze klantendienst contact op. Dan zoeken wij de best mogelijke oplossing voor hen zodat de zending zo vlug mogelijk wordt geleverd. Tevredenheid is iets dat we zeer hoog in het vaandel houden. Aan de andere kant dienen ook onze klanten geholpen te worden waar we de zendingen van krijgen. Wij staan hen bij en zorgen ervoor dat hun klanten tevreden zijn. Daarom is deze vacature bij ons zo belangrijk voor ons. Het is een van de belangrijkste schakels in onze organisatie.

Aangezien wij klanten vanuit Frankrijk en Nederland hebben is de Franse en Nederlandse taal een must in onze firma.

Ervaring is een pluspunt. Kortom, iemand die werk ziet, initiatief neemt, zeer leergierig is en snel nieuwe dingen oppikt. Uiteraard ga je graag om met mensen (klanten, chauffeurs,...) en draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel! Herken jij je in deze omschrijving?

Profile

Willen werken en vooral bestand zijn tegen stress, talenkennis is ook zeer belangrijk.

Bekend zijn in de transportwereld is een plus.

Offre

  • Eerste 6 maanden op tijdelijk contract daarna optie vast contract.
  • Na evaluatie en bespreking is er een optie op een voltijdse betrekking.
Études requises
Compétences linguistiques
Contrat
Arbeidsstelsel
Travail de jour
En savoir plus sur cette entreprise
Top